top of page
IMG_0903.heic

Erik Johnsen

Erik L. Johnsen er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2009 og speciallæge i neurologi siden 2018.


I 2010 forsvarede han sin PhD om gang- og balanceforstyrrelser ved Parkinsons sygdom behandlet med dyb hjernestimulation. Erik har igennem snart 20 år forsket og arbejdet med Parkinsons sygdom og opnået stor indsigt i det gode patientforløb for patienter ramt af denne invaliderende bevægeforstyrrelse.
 

Igennem klinisk virke som læge på både Aalborg og Aarhus Universitetshospitaler, har han opnået specialistviden og titlen som speciallæge i neurologi blev tildelt i 2018, hvorefter han har arbejdet som speciallæge på neurologisk afdeling i Aarhus.


Erik har stor erfaring med diagnostik af neurologiske tilstande, herunder valg af og opfølgning på udredning og har undervist mange kommende læger og andre sundhedspersonaler omkring diagnostik ved neurologiske sygdomme.

 

Han værdsætter det kollegiale, tværfaglige samarbejde omkring patienter med neurologisk lidelse og deltager i forskningssamarbejder på tværs af sektorer, der netop skal fremme denne viden og udvikling i hele landet.


Erik er medlem af Lægeforeningen, Dansk Neurologisk Selskab,
Erik har pr 1. juli 2024 modtaget ydernummer ved Region Midtjylland med ret til virke som praktiserende speciallæge i neurologi under Sygesikringen.


Privat bor Erik i Aarhus med sin familie, der alle nyder det nære familieliv med sport og aktive ferier, når lejligheden byder sig.

bottom of page